Frågor & Svar

Såhär funkar det

Sortiment

VÅRT PRODUKTSORTIMENT

A-Kembaren i Falkenberg började som ett mindre tvätteri avsett för hotellgods. Johan, som förvärvade A-kembaren år 2009, hade erfarenhet från yrkesklädesbranschen som han tog med sig in till tvätteriet. Resultatet blev en verksamhet som nu kunde erbjuda en helhetslösning för kunderna.

Idag erbjuder vi kläder, skor, skydd mm. i vår butik på Rönnhagsvägen 5. Genom denna E-handel gör vi det lättare för våra kunder att snabbt och enkelt kunna beställa de dem är i behov utav för att sen få det direkt levererat till sitt företag eller hämta det i vår fysiska butik.

Vi är ett växande företag som älskar att göra våra kunder nöjda och finjusterar alltid våra tjänster för att tillgodose våra kunders behov på bästa sätt. Vårt mål är att underlätta för kunderna och förenkla deras arbete i vardagen så mycket som möjligt.

Du hittar oss som sagt på Rönnhagsvägen i Falkenberg, där både vår butik och tvätteriet ligger.

Varmt välkomna till oss på A-kembaren!

FAQ

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Hur skapar jag ett konto?

Maila till info@a-kembaren.se så hjälper vi dig. 
Jag har glömt mitt lösenord, vad gör jag? 
Gå till inloggningssidan, klicka på ”glömt lösenord” så skickar vi en länk till din mailadress där du kan återställa lösenordet.

Hur gör jag en beställning?

Gå in på produkten du önskar beställa, välj storlek och antal och lägg sedan i varukorg.
Gå till kassan och fyll i dina uppgifter och leveranssätt

Hur får jag mina varor?

Dina varor kan antingen hämtas i butiken eller levereras till ert företag.

Om jag vill returnera en vara pga. av fel storlek tex, hur jag gör?

Så länge varan ej är tryckt med tex kunds logga, så går det bra att komma in till oss och byta storlek eller plagg om så önskas.

Om jag vill reklamera min vara, då den inte uppfyller mina förväntningar, hur gör jag?

Kom in till oss i butiken eller kontakta oss via telefon/mail, så avgör vi ifall vi kan byta varan på plats eller ifall vi måste skicka varan till leverantören för inspektion.

Hitta din storlek.

Jag är privatperson och vill handla oss er, hur gör jag?

Självklart går det bra, har du hittat något i vår webbshop går det bra att maila din beställning till info@a-kembaren.se eller ringa oss på 0346-100 10 så hjälper vi dig. Det går också bra att komma in i vår fysiska butik på Rönnhagsvägen 5 i Falkenberg.